SEO magazin online

24 noiembrie 2014

SEO are acceasi importanta pentru fiecare site, fie ca este un site de prezentare, un magazin online sau un blog. Competitia este atat de mare incat nu mai este suficient sa apari pe prima pagina in motoarele de cautare, ci site-ul tau trebuie sa fie pe primele pozitii in rezultatele motoarelor de cautare. Nu are nici o importanta faptul ca magazinul tau online are un design original si produse de calitate daca potentialii clienti nu gasesc site-ul tau rapid atunci cand cauta un anumit produs. Pentru a obtine o pozitionare buna in rezultatele motoarelor de cautare, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte:

1. Cuvinte cheie optimizate - continutul bogat in cuvinte cheie relevante este unul dintre cele mai importante elemente care contribuie la pozitionarea magazinului tau online pe primele pozitii in rezultatele motoarelor de cautare. Adauga cuvinte cheie in descrierea fiecarei categorii, subcategorii sau produs.

2. Studierea concurentei - daca acorzi suficienta atentie concurentei, vei obtine toate informatiile de care ai nevoie si te vei putea inspira din strategiile seo pe care le aplica acestia. Te poti inspira si referitor la structura site-ului - care sunt cele mai noi, cele mai vizualizate sau cele mai vandute produse.

3. Optimizeaza site-ul pentru telefonul mobil si tableta - desi numarul persoanelor care acceseaza magazine online si plaseaza comenzi direct de pe telefon sau tableta este in crestere, multe companii nu realizeaza pierderile pe care le inregistreaza datorita faptului ca site-ul lor nu poate fi accesat de pe alte dispozitive decat computerul sau laptop-ul. Este esential sa fii prezent acolo unde clientii te cauta.

4. Review-uri de la clienti - experientele altor clienti cu o companie sau produsele acesteia pot avea o influenta foarte mare asupra unui potential client. 77% dintre consumatori citesc review-urile produsului inainte de a-l achizitiona. Fiecare review lasat de un client produselor tale reprezinta mai mult continut nou, relevant.

Iti punem la dispozitie pachete profesionale de SEO. Contacteaza-ne, iar noi iti recomandam pachetul potrivit magazinului tau online.

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram