seoOdata ce ai un site web comercial prin care vrei sa iti vinzi produsele si serviciile, unul dintre cele mai importante elemente pe care trebuie sa le ai in vedere pentru ca ceea ce oferi sa ajunga in fata clientilor potentiali este optimizarea pentru motoarele de cautare, pe scurt, strategia de SEO.

Aici intervenim noi, cu solutii accesibile si realiste bazate pe actinuni sustinute si cresteri naturale determinate direct de aceste actiuni. Ne-am propus sa oferim valoare site-urilor de care ne ocupam, sa le construim autoritate astfel incat pozitionarea in rezultatele motoarelor de cautare sa fie sustinuta si de determinarea unui grad mai mare de incredere manifestat de clienti pentru produsele si serviciile oferite.

Fiecare afacere online este unica, are propriile obiective, propria identitate si propriile nevoi. De aceea, de fiecare data cand concepem o strategie facem o analiza prealabila aprofundata a particularitatilor afacerii online care are nevoie de SEO pentru a putea exploata potentialul motoarelor de cautare in sustinerea vanzarilor.

Ce includ serviciile noastre?

  • Audit initial al site-ului, analiza completa;
  • Analiza si identificare de cuvinte cheie;
  • Analiza, consultanta si optimizare a continutului;
  • Optimizarea link-urilor interne;
  • Setarea uneltelor de monitorizare si optimizare a site-ului;
  • Copywriting pentru continut;
  • Actiuni externe de linkbuilding prin distributie de articole si comunicate de presa;
  • Mentenanta si sustinere interna a rezultatelor prin intretinerea blogului cu continut optimizat.

Am lucrat si lucram in permanenta cu o serie de companii din majoritatea domeniilor de activitate pentru care abordarea noastra a generat rezultate masurabile. Pentru mai multe detalii legate de proiectele noastre, vizitati sectiunea Portofoliu.

Propunem pachete de servicii, organizate pe niveluri de complexitate astfel incat sa putem veni cu un raspuns prompt si accesibil in functie de nevoile specifice ale site-ului, al domeniului profesional din care face parte si a nisei careia i se adreseaza.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram