Optimizare pentru motoarele de cautare Bucuresti

25 noiembrie 2014

Optimizarea motoarelor de cautare este un intreg proces, ceea ce inseamna ca fiecare pas trebuie planificat cu atentie. Atunci cand decizi sa apelezi la o firma specializata pentru optimizarea site-ului tau este important sa intelegi cum functioneaza pentru a putea face diferenta intre serviciile mai multor companii. Rolul procesului SEO este de a contribui la dezvoltarea intregii afaceri online, iar pentru a obtine rezultatele dorite este important sa monitorizezi in permanenta campania de SEO si sa adaugi constant continut nou, relevant.

Primul pas - Analiza site-ului si a concurentei
Realizeaza o lista cu informatii referitoare la site-ul tau (elemente de design, pagini fara titlu sau pagini cu titluri care se repeta, pagini care nu contin cuvine cheie relevante) si la prezenta in social media. Identifica cine este concurenta ta si analizeaza strategia pe care acestia o folosesc.

Pasul 2 - Strategia
Inainte de a incepe procesul de optimizare pentru motoarele de cautare trebuie sa iti cunosti foarte bine compania si clientii. Pune-te intotdeauna in locul clientilor si construieste-ti strategia in functie de preferinte, trebuie sa fii acolo unde clientii te cauta si sa le oferi ceea ce cauta.

Pasul 3 - Cuvinte cheie
Cuvintele cheie sunt o componenta importanta a procesului de optimizare a motoarelor de cautare si reprezinta formulele pe care le folosesc utilizatorii pentru a obtine informatiile dorite. Construieste-ti cuvintele cheie in functie de serviciile sau produsele pe care le oferi clientilor si de publicul tinta.

Pasul 4 - Optimizarea on-site
- optimizarea cuvintelor cheie (in continut, titlu, meta descriere);
- optimizarea link-urilor (URL, elimina link-urile sparte (broken links) atat de pe site cat si link-urile externe);
- optimizarea  performantei site-ului (micsorarea imaginilor etc).

Pasul 5 - Optimizarea off-site
- optimizare pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn ertc.)
- postari pe blog;
- RSS.

Pasul 6 - Monitorizarea
Acest pas este foarte important pentru masurarea rezultatelor si pentru a iti dezvolta urmatoarele strategii in functie de impactul pe care l-ai obtinut asupra clientilor si potentialilor clienti.

Cu SeoElite afacerea ta este in siguranta. Parcurgem toate aceste etape pentru a-ti dezvolta strategii SEO care iti ofera rapid rezultatele dorite. Pentru mai multe detalii, acceseaza www.seoelite.ro

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram