Optimizare pentru motoarele de cautare - magazin online

25 noiembrie 2014

Prin optimizare pentru motoarele de cautare intelegem procesul prin care un site reuseste sa obtina o pozitionare cat mai buna in rezultatele motoarelor de cautare. Cu milioane de magazine online active in intreaga lume, este foarte dificil sa te pozitionezi pe prima pagina in rezultatele motoarelor de cautare, cu atat mai mult pe pozitii fruntase. Cu toate acestea, nu este imposibil, insa poti obtine locul pe care ti-l doresti printr-o optimizare corecta, realizata de specialisti.

Odata ce te-a gasit in mediul online, vizitatorul incearca sa obtina cat mai multe informatii despre compania si produsele tale. Te va cauta pe retelele de socializare, va analiza postarile tale si comentariile primite de la clienti, va cauta review-uri despre produsele tale pe alte site-uri sau blog-uri. Dupa ce a obtinut toate informatiile de care are nevoie, acesta isi poate continua cautarea comparand produsele tale cu cele ale concurentei. Asadar, pentru a transforma un vizitator intr-un client trebuie sa te folosesti de toate canalele pe care mediul online ti le pune la dispozitie pentru a-ti promova afacerea.

Optimizarea pentru motoarele de cautare nu se rezuma doar la cuvinte cheie. Important este contextul in care sunt utilizate aceste cuvinte cheie, cum sunt folosite acestea si cat de relevante sunt pentru produsele pe care le oferi. Social media este de asemenea un element care ar trebui inclus in strategia ta de optimizare pentru motoarele de cautare, datorita beneficiilor pe care le aduce afacerii tale:
- brand-ul tau poate deveni cunoscut rapid;
- trafic pe site;
- performanta;
- produsele tale ajung la un numar mult mai mare de clienti;
- volumul de cautare dupa cuvinte cheie creste.

SeoElite iti propune multiple pachete de servicii care raspund nevoilor clientilor care detin atat magazine online la inceput de drum, cat si clientilor care detin magazine online care reprezinta deja un brand. Solicita oferta noastra!

 

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram