Importanta functionalitatii site-ului pentru SEO

10 septembrie 2014

Un site care are un continut relevant si care functioneaza perfect este important atat pentru dezvoltarea afacerii tale si pentru clienti si potentiali clienti, cat si pentru motoarele de cautare. Pentru a te bucura de o pozitionare cat mai buna in rezultatele motoarelor de cautare, site-ul tau trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, printre care si functionalitatea site-ului.

John Mueller este angajat pe postul de " senior webmaster trend analysist" al celui mai cunoscut motor de cautare din lume Google. Mai exact, acesta are rolul de a crea legatura intre webmasteri si inginerii Google, la sediul acestora din Elvetia. In cadrul unei conversatii pe reteaua de socializare Twitter, John Mueller a spus ca Google elimina din rezultatele cautarilor, site-urile care nu functioneaza o perioada mai mare de cateva zile. Acesta afirma ca daca un site nu functioneaza 2 luni, utilizatorii vor invinui Google pentru faptul ca inca se afla pe o pozitie buna in rezultatele motorului de cautare.

Asadar, atunci cand doresti sa aduci imbunatatiri site-ului tau, consulta-te cu specialisti in domeniu. Este foarte important ca site-ul sa functioneze foarte bine in orice moment, iar atunci cand apar probleme, acestea sa fie rezolvate rapid.

Suntem specialisti in SEO si ne folosim de toate abilitatile tehnice si creative pentru a oferi clientilor servicii de inalta calitate.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram