Beneficii promovare in motoarele de cautare

28 septembrie 2014

In prezent exista peste 800 de milioane de site-uri web. Poate fi destul de dificil sa iti faci cunoscuta afacerea si sa te pozitionezi in primele rezultatele ale motoarelor de cautare. Studiile arata ca aproximativ 60% din utilizatori acceseaza site-ul care ocupa prima pozitie in rezultatul motoarelor de cautare, ceea ce ingreuneaza si mai mult o pozitionare cat mai buna pentru afacerea ta. Promovarea in motoarele de cautare este cea mai buna investitie pentru dezvoltarea afacerii tale, oferind numeroase beneficii:

Rezultatele sunt permanente - spre deosebire de reclama, rezultatele continua sa apara chiar si dupa ce nu mai platesti pentru serviciile de SEO, obtinand permanent clienti noi. Odata ce ti-ai asigurat o pozitionare in primele locuri ale rezultatelor, cheia succesului este de a mentine aceasta pozitie.

Elimini concurenta -  nimeni nu are rabdare sa acceseze multe pagini in motoarele de cautare pentru a-ti gasi afacerea. Printr-o pozitionare cat mai buna, elimini concurenta rapid si eficient.

Afacerea ta este deschisa non-stop - avantajul unei afaceri pe internet este faptul ca este deschisa 24 de ore din 24. O strategie buna de promovare in motoarele de cautare contribuie la dezvoltarea afacerii tale chiar si atunci cand esti in vacanta sau cand iti petreci timpul cu prietenii si familia.

Creste numarul de utilizatori - Optimizarea te ajuta sa ai un public bine definit, sa iti cresti numarul de potentiali clienti, site-ul tau devenind mai competitiv. Cu cat traficul pe site este mai ridicat, cu atat site-ul tau va fi mai bine pozitionat pe motoarele de cautare.

Creste rata vanzarilor - cu cat mai multi utilizatori, cu atat mai multi clienti. Pentru a obtine cat mai multi clienti, pe langa o strategie SEO bine pusa la punct conteaza foarte mult design-ul si optimizarea site-ului. De obicei, oamenii care efectueaza cautari specifice au sanse mai mari de a cumpara. Acest lucru poate fi benefic pentru afacerea ta, daca ai stabilit de la inceput categoria de clienti careia te adresezi.

Te ajuta sa construiesti un brand - atunci cand utilizatorii cauta o anumita informatie, asociaza primele site-uri rezultate cu ideea de credibilitate, stabilitate, siguranta. Oamenii au incredere in Google, care este cel mai mare motor de cautare. Daca afacerea ta se afla in primele pozitii ale rezultatelor, inseamna ca Google are incredere in afacerea ta.

Costuri mici - costurile implicate in realizarea unei strategii SEO sunt mai mici, iar rezultatele se vad imediat.

SeoElite te ajuta sa iti imbunatatesti vizibilitatea in motoarele de cautare. Avem toate abilitatile tehnice si creative de care ai nevoie pentru a face din afacerea ta un brand. Solicita acum oferta noastra!

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram