Lucram deja de multa vreme in mediul online. Din 2004 am crescut si am evoluat odata cu tehnologia, cu tendintele si cu tehnicile folosite de afacerile online pentru a deveni mai vizibile pe internet. Suntem specialisti in strategii de optimizarea pentru motoarele de cautare si marketing online pentru segmentul eCommerce.

In functie de nevoile pe care le-am identificat in materie de SEO si marketing online la clientii cu care lucram, am dezvoltat pachete care vin sa raspunda cu actiuni clare acestor nevoi. Serviciile incluse in fiecare pachet au fost concepute astfel incat sa porneasca de la indeplinirea unor functii de baza, dupa care sa devina din ce in ce mai complexe, in functie de evolutia site-ului. Odata ce site-ul atrage trafic si genereaza venituri, adaptam strategia astfel incat sa reusim sa ajungem la clienti potentiali din ce in ce mai specializati, dispusi sa cheltuie mai mult pentru produsele sau serviciile pe care le oferi.

Succesul in vanzari nu tine exclusiv de strategia de SEO si de marketing online. Noi putem duce clientul potential pe site-ul tau comercial, dar depinde de asistenta pe care o oferi, informatiile pe care le oferi in legatura cu fiecare produs sau serviciu din oferta, dar si asistenta directa, prin timpul de raspuns la mesaje, pana la facilitati de plata, promptitudinea vanzarii, pana la serviciile post-vanzare sunt factori determinanti in fidelizarea clientului.

Studiaza pachetele noastre de servicii si hai sa discutam despre optimizarea site-ului tau!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram