De ce trebuie sa investesti in SEO? (Optimizarea pentru motoarele de cautare)

16 iunie 2014

Optimizarea SEO oferita de specialisti aduce numai beneficii afacerii tale. Din ce in ce mai multe firme apeleaza la astfel de servicii, optimizarea SEO devenind o necesitate. Cu toate acestea, sunt destul de multe persoane care nu cunosc beneficiile specifice ale unui serviciu SEO.

Principalele motive pentru care firma ta trebuie sa investeasca in optimizarea SEO:

1. Continutul reprezinta unul dintre cei mai importanti factori - prin adaugarea continutului relevant si informativ, vizibilitatea site-ului tau creste considerabil. Pe de alta parte, adaugarea unui continut irelevant si din care vizitatorii nu isi pot extrage informatiile care ii intereseaza, poate cauza probleme grave intr-o firma.

2. Castigi increderea si respectul clientilor - majoritatea persoanelor nu merg mai departe de prima pagina in rezultatele motoarelor de cautare. De cele mai multe ori, daca nu au gasit informatia pe care o cautau in prima pagina, isi continua cautarea folosind alte cuvinte cheie.

3. Trafic relevant - Numarul persoanelor care iti viziteaza site-ul este important, dar ceea ce este si mai important este calitatea acelui numar de persoane. SEO atrage doar acele persoane care sunt interesate de afacerea ta si de domeniul de activitate al acesteia, ceea ce duce la cresterea vanzarilor.

4. Concurenta - Daca nu investesti in SEO, posibilitatea ca vizitatorii sa ajunga mai rapid la firmele concurente este foarte mare. Specialistii in SEO vor monitoriza permanent concurenta, pentru a stii exact unde si cand trebuie sa actioneze.

5. Clientii gasesc rapid informatiile care ii intereseaza - Intre 80%-90% de cumparatori se documenteaza online despre un anumit produs sau serviciu inainte sa il achizitioneze.

6. Inregistrezi vanzari si offline - SEO iti face afacerea cunoscuta si te ajuta sa o transformi intr-un brand. Odata cunoscuta, vei inregistra vanzari atat online, cat si offline.

7. Costuri mici - Investind intr-o campanie de optimizare a site-ului tau, poti ajunge rapid in topul rezultatelor motoarelor de cautare. Spre deosebire de costurile implicate de alte metode de marketing online, SEO se pozitioneaza cel mai bine in raportul investitie - rezultate obtinute.

In concluzie, SEO ar trebui sa fie o parte integrata a site-ului tau. Beneficiaza de toate aceste avantaje si de multe altele cu ajutorul nostru! Solicita acum oferta noastra!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram